• Partner day

Operational Excellence

Donderdag 13 oktober

Op 13 oktober, organiseren we de Yuki Partnerdag 2016, en niet zomaar één. Deze avond zal in teken staan van Operational Excellence. Operational Excellence staat voor de overtuiging van onze partners om uit te blinken in de dienstverlening naar klanten. Voor dit evenement worden diverse partners genomineerd voor bijzondere awards. Hieronder vinden jullie meer details en uitleg over hoe je deze kan behalen.

Opgelet: Alle nominaties zijn te behalen tot 1 oktober.

De start van deze avond is voorzien rond 18.00u en wordt gevolgd door een heerlijk diner. Tijdens het diner zullen de winnaars bekend gemaakt worden.

De hele avond word je verrast met spetterende optredens en entertainment. De avond eindigt met een feestavond tot 00:00 uur.

Voor wie is deze dag?

De Partnerdag is enkel op uitnodiging.

 Het programma
  • 18.00 uur – 19.30 uur | Officiële opening en aperitief
  • 19.30 uur – 22.30 uur | Diner en uitreiking awards
  • 22.30 uur – 00.00 uur | The Afterparty
Dresscode?

Black Tie

Partner of the year awards

Operational Excellence

Deze award wordt uitgereikt aan de partner die het meest superieur is in operatie en uitvoering. Dit is de Yuki partner die overal het beste presteert qua klanttevredenheid, snelheid van verwerken en herkenning.

Fast growing

Deze prijs snelt naar het kantoor waar het meeste dossiers op korte tijd op ons Yuki platform zijn gestart.

Administration King

Deze prijs gaat naar het kantoor waar er, procentueel gezien tov het potentieel, het meest aantal dossiers op Yuki zijn gezet.

Flying Customer

Deze prijs gaat uit naar de partner die naar zijn mening de grootste toegevoegde waarde heeft kunnen creëren via Yuki voor één van zijn klanten/ondernemers.
Gelieve voor deze award een specifieke klantcase door te sturen met toelichting ter grootte van een A4 naar louise@yuki.be. Deze zullen we later ook publiceren als referentie op onze site.

Most Automatisation

Deze prijs gaat naar het kantoor waar de Yuki Robot hun beste vriend is en dus waar de hoogste automatisatie is doorgevoerd op kantoorniveau.

Yuki employee of the Year

Deze gaat uit naar jullie medewerker die (na Yuki) het meeste boekingen verwerkt!

Locatie en inschrijving Yuki Partnerdag

Schrijf je hier direct gratis in

Dock 3

Het adres van Dock 3 is Straatsburgdok Noordkaai 3, 2030 Antwerpen. Direct voor de locatie is een groot (gratis) parkeerterrein.

Vragen?

Mail jouw vraag naar louise@yuki.be of bel naar +32 3 500 88 12