Zaakvoerder
Ons jonge bedrijf profileert zich als een dynamisch boekhoudkantoor met veel oog voor de specifieke vragen en problemen van de klant. De zaakvoerder heeft in zijn loopbaan ervaring opgebouwd in meerdere boekhoudkantoren en is aangesloten als Alumni bij een van de ‘Big Four’ kantoren. Door de grote variatie in het klantenbestand is de afgelopen vijftien jaar een ruime expertise opgebouwd. Alles wordt steeds in het werk gesteld om zelfs de meest veeleisende klant tevreden te houden. Dit wordt bereikt via een voornamelijk persoonlijke aanpak met regelmatig overleg waar nodig.

Focus
De focus ligt vooral op een bijzonder klantgerichte benadering, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteitsvolle manier van werken aan een rechtvaardige en correcte prijs. Hiertoe wordt nog steeds veel tijd besteed aan opleiding en overleg met externe partners in de diverse deelgebieden van het beroep.

Relaties
De goede samenwerking met hogescholen, beroepsverenigingen, advocatenkantoren, auditkantoren, verzekeraars, verscheidene ondernemingsloketten, sociale secretariaten en sociale verzekeringsfondsen zijn een onmisbare hulp geworden om een correcte service te kunnen aanbieden. Voor alle duidelijkheid: om onze onafhankelijkheid te garanderen, ervaren wij

Locatie / Adres

Doelgroep

  • KMO

Reviews
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Informatie aanvragen

    Deze informatieaanvraag komt automatisch terecht bij de Yuki partner op deze pagina.
    Jouw privacy is belangrijk voor ons. Lees hier onze privacyverklaring.Lees voor de verwerking van jouw gegevens door de partner, de privacyverklaring van de desbetreffende partner.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.