Ge-Fibo

Toekomst gericht ondernemen

U zoekt een boekhouder in regio Antwerpen? Ge-Fibo uit Brasschaat is het boekhoudkantoor voor startende en doorgewinterde ondernemers. Ge-fibo zet u op weg naar een digitale boekhouding en fiscaliteit. Ontdek er hier alles over en maak uw onderneming klaar voor de toekomst.

Locatie / Adres

Doelgroep

  • KMO
  • Vrije Beroepen
  • Eenmanszaken

Reviews
Naam:Mampaey Jelle
Bedrijf:JeTi Solutions
Waardering:
Toelichting:Een jaar geleden waren wij op zoek naar een nieuw boekhoudkantoor en zijn wij op aanraden van bevriende ondernemers bij Ge-Fibo terecht gekomen.
Één van de voornaamste redenen voor de verandering van boekhoudkantoor was omdat we een partij zochten die ons een oplossing kon bieden in onze transitie naar het "papierloos werken".
Voorheen moesten we met wasmanden met kaften pendelen, weken/maandenlang wachten op cijfers, bijsturingen konden zodoende ook pas weken/maanden later worden doorgevoerd, enzovoort.
Deze manier van werken was naar ons aanvoelen hopeloos achterhaald!
Gezien wij reeds gebruik maakten van Teamleader (CRM), kon Ge-Fibo ons een kant-en-klare en intergreerbare oplossing bieden met Yuki.
Omdat we pas in het tweede kwartaal konden omschakelen, middenin een boekjaar, stonden we voor een extra uitdaging.

Ge-Fibo heeft ons vanaf dag 1 uitstekend ondersteunt op alle mogelijke vlakken:
- Zij hebben ons volledig op weg gezet voor een soepele overgang.
- Waren (en zijn) steeds bereikbaar (telefonisch/meetings/...) voor onze vragen en opmerkingen.
- Zij hebben zeer snel een inzicht gekregen in onze noden/wensen en onze persoonlijke structuren in de vennootschappen.
- Ons toekomstgerichte oplossingen te geven en voorstellen te doen.
- ...

De volledige overgang heeft ongeveer 1 kwartaal in beslag genomen, maar zelfs deze periode hebben wij ervaren als heel soepel en aangenaam.
Momenteel zijn wij dus al enkele kwartalen verder en is het een droom om zo te kunnen en mogen werken:
- Uitgaande facturen via Teamleader worden automatisch ingeboekt in Yuki
- Binnenkomende betalingen worden automatisch afgepunt in Yuki en Teamleader.
- Makkelijk aankoopfacturen aanleveren via e-mail, uploaden, ...
- Instant en 'real-time' inzicht in alle mogelijke cijfers.
- Constante bijsturing en een overzicht van ontbrekende documenten/facturen/...

Kortom, wij zijn zééér tevreden over Ge-Fibo en het gehele team waar wij mee in aanraking komen (Dennis, Ken, Tim, Eline, ...) en wensen ze bij deze ook nog eens te bedanken.
Ik ben er rotsvast van overtuigd dat wij samen nog een langdurige en prettige samenwerking tegemoet gaan!

Naam:Ilan De Keersmaecker
Bedrijf:Ultimate Woodworks bvba
Waardering:
Toelichting:Alleen maar goede ervaringen met het team van Ge-fibo. Wij hebben een enorm vlotte opstart ervaren, en die begeleiding trekt zicht tot nu nog voort. Elke mogelijke vraag wordt correct en vrolijk beantwoord, zelfs wanneer die eigenlijk niet meer tot hun takenpakket hoort. Ook bij het yuki platform, dat wij ondertussen niet meer kunnen missen, geven ze uitstekende begeleiding. Ze zijn een absolute meerwaarde aan onze onderneming.
Naam:Tim Stefens
Bedrijf:Stefens Consulting GCV
Waardering:
Toelichting:Ge-Fibo is letterlijk en figuurlijk de glimlach op uw boekhouding.
De ploeg hielp me bij het kiezen van de vennootschapsvorm, loodste mij naadloos door de oprichting en kon vlot alle administratie errond afwerken.
Door de zelfverzekerde uitstraling van mijn contactpersoon was ik snel overtuigd om Yuki te gebruiken, uiteraard diende de vooropgestelde voordelen toen nog te blijken.
Na een aantal maanden ermee gewerkt te hebben zou ik niet meer zonder kunnen (willen). Enkel een normale dosis dicipline is nodig om dit de perfecte tool te maken om je bedrijf van kortbij te volgen. Goede afspraken en een korte communicatielijn maken dit een pareltje om mee te werken en zeker als leek qua boekhouding.
Met 1 klik heb je een overzicht van je bedrijf. Ik kon nog nooit zo duidelijk mijn bedrijf volgen. Een mail is voldoende om documenten onmiddelijk op de juiste plaats te klasseren, een boeking te doen, een correctie te melden of een vraag te stellen. Deze communicatie werkt in twee richtingen. Dag schoendoos, welkom Yuki.
De kennis ter zake bij het kantoor is voor mij een geruststelling (de competenties worden onderling verdeeld), het enthousiasme van de ploeg (want dat is het) is aanstekelijk.
Een aanrader!
Naam:Stephan Phillips
Bedrijf:SPconsulting
Waardering:
Toelichting:Top service met een persoonlijke touch en een correcte prijs!
Naam:Moereels Philip
Bedrijf:Jps
Waardering:
Toelichting:Steeds meedenken met de klant, altijd bereikbaar en vooral tijd maken om samen alles te overlopen en zoeken naar verbetering. Zij hebben ons yuki voorgesteld en ons hierin geholpen. Heel handig ( zeker voor facturen, Btw bonnetjes direct te uploaden ). Leuk wanneer je kantoor mee vooruit wil. Vaak bellen ze ons om dingen te vragen of te verduidelijken. Kortom wij zitten daar goed!
Naam:Moereels Philip
Bedrijf:Jps
Waardering:
Toelichting:Steeds meedenken met de klant, altijd bereikbaar en vooral tijd maken om samen alles te overlopen en zoeken naar verbetering. Zij hebben ons yuki voorgesteld en ons hierin geholpen. Heel handig ( zeker voor facturen, Btw bonnetjes direct te uploaden ). Leuk wanneer je kantoor mee vooruit wil. Vaak bellen ze ons om dingen te vragen of te verduidelijken. Kortom wij zitten daar goed!
Naam:Chelsea Roelandt
Bedrijf:Chelsea Finance BVBA
Waardering:
Toelichting:Ge-Fibo garandeert een fantastische ondersteuning bij de opstart van uw zaak, staan steeds paraat bij vragen en/of opmerkingen en biedt een uitstekende opvolging.
De samenwerking verloopt vlekkeloos. Ge-Fibo denkt mee met zijn klanten en hun projecten!
Naam:Davy Duerinck
Bedrijf:C&D Finance
Waardering:
Toelichting:Ge-Fibo is een fantastische partner voor elke onderneming. Van bij de opstart waren ze actief betrokken bij onze onderneming. Ze begeleiden u doorheen alle stappen en fases die je als onderneming doormaakt.
Eens gestart blijven de medewerkers u zeer actief begeleiden.
Ze nemen geen afwachtende houding aan, maar helpen u echt met alle belangrijke zaken.
Wanneer je vragen hebt, zijn ze steeds snel bereikbaar en helpen ze u ook efficiënt verder.
Tevens zorgen ze ook voor goede adviezen mbt uw boekhouding.
Zoek je een betrouwbare partner voor uw boekhouding, ben je bij Ge-fibo aan het juiste adres!
TOP boekhoudkantoor met enorm bekwame en hulpvaardige mensen!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Informatie aanvragen

    Deze informatieaanvraag komt automatisch terecht bij de Yuki partner op deze pagina.
    Jouw privacy is belangrijk voor ons. Lees hier onze privacyverklaring.Lees voor de verwerking van jouw gegevens door de partner, de privacyverklaring van de desbetreffende partner.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.