BoekhouderOnline

Uw online boekhouder: samenwerken via een digitale weg met een persoonlijke service

BoekhouderOnline verzorgt uw complete boekhouding online en snel. Als online boekhouder staat Cindy van BoekhouderOnline steeds voor u klaar. Ze streeft ernaar uw administratie grotendeels papierloos te doen en ze zal u bijstaan om dit te verwezenlijken.

Bent u het beu om pas om vijf voor twaalf uw cijfers van vorig jaar te kunnen bespreken? Zodat er weinig of geen ruimte meer is om proactief advies te krijgen en er ook effectief iets mee te doen? Dankzij het online boekhoudplatform kan de aangeleverde informatie up to date verwerkt worden. Dit geeft u de mogelijkheid op tijd in te grijpen mocht uw onderneming in de problemen komen. Of doet u het juist heel erg goed? Dan ben je nu sneller geïnformeerd over jouw groei en de mogelijkheden die daarmee gepaard gaan!

Dankzij de online boekhouding van BoekhouderOnline bespaar je niet enkel op belastingen, sociale lasten en kosten, maar ook op uw kostbare tijd!

Locatie / Adres

Doelgroep

 • KMO
 • Vrije Beroepen
 • Webshops
 • Eenmanszaken
 • Retail

Reviews
Naam:Vivian van Bremen
Bedrijf:Krachtvrouwen
Waardering:
Toelichting:Het contact met Cindy is altijd vlot en aangenaam. Ideaal is het ook om met Yuki te werken. Hierdoor houd ik gemakkelijker mijn boekhouding bij.
Naam:Sille Brouwer
Bedrijf:2BU
Waardering:
Toelichting:Wat heerlijk om samen te werken met Cindy en haar Online en overal te raadplegen Yuki-boekhoudingssysteem. Mijn boekhouding blijft zo allemaal gecentraliseerd en Cindy volgt op en denkt mee. Nu is boekhouden ineens niet meer een blok aan mijn been.
Naam:Bart Peelman
Bedrijf:Bart Peelman
Waardering:
Toelichting:Nu reeds 2jaar klant bij DubbelC en heel tevreden over de werking. Ook het boekhoudprogramma was nieuw voor mij maar is heel klantvriendelijk.
Naam:Chris Van Riet
Bedrijf:Ulbike
Waardering:
Toelichting:Toffe contacten, steeds heel uitgebreide en to the point info om ons als startende onderneming wegwijs te maken! Gedreven en zakelijk, maar tegelijkertijd ook een luisterend oor en bruikbare tips! Zeer tevreden!
Naam:Erwin Smet
Bedrijf:Erwin Smet Consulting
Waardering:
Toelichting:ik waardeer de perfecte on-line, maar ook on-time service
en apprecieer ten zeerste het klantvriendelijke meedenken.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Informatie aanvragen

  Deze informatieaanvraag komt automatisch terecht bij de Yuki partner op deze pagina.
  Jouw privacy is belangrijk voor ons. Lees hier onze privacyverklaring.Lees voor de verwerking van jouw gegevens door de partner, de privacyverklaring van de desbetreffende partner.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.