Yuki jaarrekening en aangifte

De boekhouding is met Yuki dagelijks bij. Dus ook per maand, per kwartaal en per jaar. Jaarcijfers en de jaarrekening samenstellen is met Yuki een snelle en efficiënte actie. En tegen een scherp tarief, want het meeste uitzoekwerk is al gedaan. Je eigen, vaste Yuki boekhouder houdt de vinger aan de pols. Hij belt je elke maand om alle cijfers door te nemen en de laatste puntjes op de i te zetten. Je boekhouding is strak en klopt nauwkeurig. Herinneringen van de Belastingdienst horen tot het verleden!

Je kunt bij ons terecht met vragen, je krijgt advies over de inrichting van de boekhouding, we doen al het uitzoekwerk en denken met je mee. Moet je een zakelijke beslissing nemen? Je weet zeker dat je die op elk moment kunt baseren op actuele gegevens.

De voordelen

 • Alles in één hand

  Van invoer van gegevens tot jaarcijfers en aangifte.

 • Vast aanspreekpunt

  Voor deskundige begeleiding en antwoord op al je vragen.

 • Snelle terugkoppeling

  En verslaglegging via je eigen online Yuki portal.

 • Scherp tarief

  Jaarcijfers en aangifte volledig verzorgd vanaf € 660!

Salarisadministratie

Vanaf 12 euro verzorgt Yuki de salarisstrook, loonjournaalposten, loonaangifte en de jaaropgave. Yuki zet de betalingen in de betaallijst en de salarisadministratie staat direct in de boekhouding.
Yuki salarisadministratie »

Btw aangifte

Voordat jouw persoonlijke Yuki boekhouder de btw aangifte voor je doet, wordt je administratie gecontroleerd om te voorkomen dat er in de aangifte aftrekposten over het hoofd worden gezien.
Yuki btw aangifte »