Vreemde valuta

Werken met vreemde valuta

Handelen met andere valuta dan de euro maakt een administratie direct wat complexer. Af en toe een bonnetje van een taxi in dollars is nog wel te doen, maar regelmatig verkoopfacturen versturen in een andere valuta of het hebben van een bankrekening in een bijvoorbeeld Ponden stelt andere eisen aan de software. Daarom ontwikkelde Yuki de module vreemde valuta.

Functionaliteiten

  • Opmaken van facturen in vreemde valuta
  • Werken met prijslijsten in vreemde valuta
  • Aanleveren van scans van verkoopfacturen in vreemde valuta
  • Aanleggen van bankrekeningen in vreemde valuta
  • Importeren van afschriften in vreemde valuta
  • Afboeken van valutaverschillen
  • Diverse overzichten met extra informatie over de valuta

Wat te doen als ik maar af en toe iets in een andere valuta heb?

Het blijft mogelijk, ook zonder deze module om incidentele inkoopfacturen of bonnetjes in vreemde valuta aan te leveren. Deze worden dan door Yuki omgerekend en verder als Euro documenten behandeld. Heb je maar incidenteel een verkoopfactuur, reken dan zelf even de relevante bedragen zoals het factuurbedrag om naar euro’s en vermeld dat op de factuur. We behandelen die factuur dan als ware het een Euro factuur.

Aanvullende software modules en services voor meer functionaliteit

Het is mogelijk de Yuki software uit te breiden met additionele software functionaliteiten. Alle extra modules zijn gemakkelijk te bestellen via je Yuki accountant. Bevalt het je niet dan zet je module gewoon weer uit.

Office

Maak afspraken met medewerkers, beheer de agenda van het bedrijf en Ontvang en verstuur e-mail.
Office »

Betaalservice

Met deze service/module controleert Yuki tijdens het boeken of je aankoopfacturen nog een betaalhandeling van je vergen.
Betaalservice »