Werkzaamheden registreren en factureren met Yuki

Met de Yuki urenregistratie-module kan je het proces van urenregistratie en het factureren van je werkzaamheden verder automatiseren. De module is volledig geïntegreerd in Yuki. Altijd actueel zicht op de tijdsbesteding per relatie of project en zo ook nog meer controle over het klantenbeheer. Yuki Uren is geschikt voor iedere ondernemer of onderneming die op uur-of dagbasis diensten aanbiedt en deze factureert aan klanten.

Uren registreren en factureren in 4 stappen

 • Stap 1

  Aanmaken van werksoorten (inrichting diensten en tarieven)

 • Stap 2

  Uren registreren voor werkopdracht per relatie of project

 • Stap 3

  Declaratievoorstel van de werkzaamheden beoordelen

 • Stap 4

  Facturen verwerken en versturen per post of PDF

Functionaliteiten

Overzicht per medewerker, project en klant

Je kan week- en maandoverzichten bekijken van geregistreerde uren. Zo heb je snel een goed inzicht in de geboekte uren per medewerker, project en klant.

Automatisch facturen aanmaken

Je kan per periode verrichte werkzaamheden per klant of per dossier beoordelen, eventueel aanpassen en goedkeuren. Daarna worden er automatisch facturen aangemaakt en gekoppeld aan de relatie. Zo kan je snel de facturen versturen en staan ze meteen in de boekhouding.

Eigen workflow instellen

Voor het aanmaken en goedkeuren van facturabele uren kan je zelf een workflow instellen die bij jouw bedrijf past. Zo kan je gemakkelijk zaken delegeren aan werknemers die uren mogen registreren en goedkeuren.

Eigen factuur lay-out toekennen

Je kan je diensten factureren in jouw eigen huisstijl. In de Yuki factuurmodule kan je namelijk werken met verschillende factuur lay-outs en met je briefpapier als achtergrond van je factuur.

Factuur per post of als e-factuur (PDF)

Per klant kan je instellen of de factuur per post of per email verstuurd moet/mag worden. Je kan ervoor kiezen om een specificatie van de werkzaamheden mee te sturen.

Aanvullende software modules en services voor meer functionaliteit

Het is mogelijk de Yuki software uit te breiden met additionele software functionaliteiten. Alle extra modules zijn gemakkelijk te bestellen via je Yuki accountant. Bevalt het je niet dan zet je module gewoon weer uit.

Office

Maak afspraken met medewerkers, beheer de agenda van het bedrijf en ontvang en verstuur e-mail.
Office »

Betaalservice

Met deze service/module controleert Yuki tijdens het boeken of je aankoopfacturen nog een betaalhandeling van je vergen.
Betaalservice »