Office: alles voor de communicatie en organisatie binnen je bedrijf

Afspraken en agenda

Maak een afspraak aan voor jezelf of een medewerker, en hang optioneel een document uit je Yuki archief aan deze afspraak. Bekijk de agenda van jezelf, je afdelding, of het hele bedrijf, in een week- of maandoverzicht.

Taken en document-workflow

Maak taken aan voor jezelf of voor andere medewerkers. Gebruik je takenlijst om je dagelijkse werk te structureren. Maak je eigen taaksoorten aan, om bijv. de workflow rondom de goedkeuring van facturen te regelen.

E-mail ophalen en versturen vanuit Yuki

Met de Yuki e-mail functionaliteit kan je binnen Yuki e-mail ontvangen en versturen van elk e-mail adres waar jij de eigenaar van bent, waarbij dit e-mail adres POP3 ondersteunt voor het ophalen van de e-mail. Je kan dan o.a. de bijlagen van e-mails direct in je Yuki archief plaatsten, en door Yuki in je boekhouding laten verwerken.

Urenregistratie

Laat al je medewerkers hun gewerkte uren vastleggen, en bekijk in week- of maandoverzichten de uren per afdeling, of voor het hele bedrijf. Bij de gewerkte uren kun je ook een klant/relatie vastleggen, zodat je in de overzichten kunt zien hoeveel er voor bepaalde klanten gewerkt is.

Afwezigheidsregistratie

Laat al je medewerkers hun afwezigheid vastleggen in Yuki. Alle afwezigheidsregistraties vind je ook terug in de agenda van Yuki. Je kan daarnaast in één oogopslag zien hoeveel vrije dagen alle medewerkers nog hebben en hoe hoog het ziekteverlof is.

Aanvullende software modules en services voor meer functionaliteit

Het is mogelijk de Yuki software uit te breiden met additionele software functionaliteiten. Alle extra modules zijn gemakkelijk te bestellen via je Yuki accountant. Bevalt het je niet dan zet je module gewoon weer uit.

Office

Maak afspraken met medewerkers, beheer de agenda van het bedrijf en ontvang en verstuur e-mail.
Office »

Betaalservice

Met deze service/module controleert Yuki tijdens het boeken of je aankoopfacturen nog een betaalhandeling van je vergen.
Betaalservice »