Yuki lanceert nieuwe iPhone App

Yuki heeft vandaag een nieuwe versie van de iPhone App gelanceerd. Mobile devices worden steeds belangrijker en Yuki wil met de nieuwe iPhone App een nog betere user experience bieden aan alle relaties die ondernemen met het Yuki boekhoudplatform!

In de vernieuwde versie heeft het Yuki team de volgende zaken aangepakt:

 1. Bij de foto kun je direct allerlei boekingsdetails meegeven;
 2. Beveiligde toegang tot de Yuki App met Touch ID of pincode;
 3. Yuki Tour met duidelijke uitleg over de App;
 4. Redesign Yuki App en Icons!

Bonnen nog sneller geboekt!

Met de Yuki iPhone App kun je kassabonnetjes en benzinebonnetjes direct bij ontvangst fotograferen en door Yuki automatisch laten verwerken. Je kiest voor de functie “bon invoeren”, neemt een foto van het bonnetje en verstuurt het direct naar je Yuki administratie.

De foto wordt als bewijs in het digitale Yuki archief opgeborgen en aan de boeking gehangen.

Bij de foto kun je in de nieuwe App direct meegeven in welke administratie het bonnetje geboekt moet worden, in welke ordner het bonnetje moet komen, de betaalwijze, soort uitgave en het totaalbedrag. Vervolgens wordt ie nog sneller verwerkt en gecontroleerd, zonder dat je er verder omkijken naar hebt!

Yuki Touch ID of pincode

Je kunt met de nieuwe Yuki App op twee manieren de toegang tot jouw Yuki boekhouding beveiligen. Door middel van een pincode met 5 cijfers of met jouw vingerafdruk (Touch ID).

Voor de Touch ID heb je een iPhone 5S of iPhone 6 nodig.

Yuki Tour

Als je voor de eerste keer inlogt krijg je automatisch de keuze om een Yuki Tour te volgen. In enkele stappen krijg je dan een goed beeld van hoe je met de Yuki app kunt werken. Kom je er niet uit? Stuur gerust even een Tweet naar @yukiboekhouden of bel ons op nummer 010 – 201 97 34.

Het Yuki team helpt je graag verder!

Compleet nieuw design!

We hebben de gehele App een nieuwe Yuki look and feel gegeven. Na het inloggen krijg je direct het nieuwe Yuki dashboard te zien. Alle icons op de mobile versie van het Yuki dashboard kun je ook terugvinden in de browser versie van het Yuki dashboard.

De App werkt hiernaast volledig responsive op de nieuwe iPhone 6.

De Yuki App nog nooit gebruikt?

Met de Yuki app heb je 24/7 toegang tot jouw online Yuki boekhouding. Even een bepaalde factuur raadplegen of een polis opzoeken? Dat kan nu eenvoudig vanaf je iPhone.

Je hele digitale Yuki archief is te benaderen via dezelfde ordners die je al gewend bent van Yuki. Open een ordner, vul een zoekwoord in en klik op het document dat je zoekt. Je kunt het document bekijken of mailen naar een relatie.

Met de Yuki App heb je de beschikking over onderstaande handige functionaliteiten:

 • Realtime financiële Yuki monitor
 • Digitaal Yuki archief
 • CRM met klanten, leveranciers, relaties
 • Omzet- en inkooplijsten
 • Communicatieplatform met Yuki
 • Bankrekeningen raadplegen en doorzoeken
 • Agenda en email.

Kortom; met de Yuki App heb je overal toegang tot jouw online boekhouding!

Download de App via iTunes!

Micha Smit

Micha Smit

Micha houdt zich bezig met alle Sales & Marketing activiteiten bij Yuki, zoals de website, social media, Google, SEO, SEA, inkoop media en strategie.
Micha Smit