Navigeren binnen Yuki nu nog intuïtiever!

Yuki gaat over op een nieuwe intuïtievere en gebruiksvriendelijkere navigatiestructuur. Hiermee zet Yuki een volgende stap in een verbeterde User Interface voor alle gebruikers.

Waarom doen we dit?

Na uitgebreide tests door een aantal Yuki klanten en ons Development team hebben we een nieuwe navigatiebalk ontwikkeld die het navigeren binnen Yuki nog efficiënter en logischer maakt. Zo kom je als gebruiker met nog minder kliks op de plaats van bestemming…. Less is more!

Sneak preview

De nieuwe navigatiebalk is nu al optioneel te activeren. Op maandag 8 juni gaat Yuki definitief over op de nieuwe navigatiebalk voor alle gebruikers.

Onderstaand tref je een instructievideo aan en laat Yuki je stapsgewijs zien hoe je de nieuwe navigatiebalk zelf al kunt activeren. Alles is ook na te lezen in de Yuki Wiki.

Ontdek direct het gemak met de sneak preview!

Je kunt de nieuwe navigatiebalk nu zelf al activeren in jouw Yuki domein. Doorloop onderstaande 3 stappen en binnen enkele klikken staat de nieuwe Yuki navigatiebalk live.

Maandag 8 juni gaat de nieuwe navigatiebalk definitief live! We zijn erg benieuwd naar jouw mening.

Stap 1: Ga naar ‘instellingen’

Stap 1: Ga naar instellingen

Stap 1: Ga naar ‘voorkeuren’

Stap 2: Ga naar voorkeuren

Stap 1: Selecteer ‘zoekbalk’ en druk op ‘bewaren”

Stap 3: Selecteer 'zoekbalk' en druk op 'bewaren'

Micha Smit

Micha Smit

Micha houdt zich bezig met alle Sales & Marketing activiteiten bij Yuki, zoals de website, social media, Google, SEO, SEA, inkoop media en strategie.
Micha Smit