Koppel Yuki met Payt

  • Payt
Klantbeoordelingen voor deze app
Verzenden
User Review
1.6 (5 votes)

De koppeling

Facturatie, controleren of en welke betalingen zijn voldaan, het versturen van herinneringen: het debiteurenbeheer van je organisatie neemt vaak veel tijd in beslag. Bovendien is er niets vervelender dan een klant die een nota niet (op tijd) betaalt. Vaak liggen service voor je klant en debiteurenbeheer gevoelsmatig mijlenver uit elkaar. Toch is het van groot belang om een duidelijk debiteurenbeleid te voeren.

Hoe werkt de koppeling?

Op het moment dat je besluit gebruik te maken van Payt, dan koppelen we de diensten van Payt rechtstreeks aan Yuki. De software herkent automatisch of en welke debiteuren een herinnering moeten ontvangen. De software herkent niet alleen dát het moet gebeuren, maar verstuurt de herinnering bovendien op het juiste moment en op de juiste wijze. Op die manier blijven er geen openstaande vorderingen liggen.

Voordelen

  • Tijdsbesparing

  • Betaalgedrag verbeteren

  • Minder zorgen en een hogere klanttevredenheid

Meer informatie over de koppeling

Payt is met meer dan 10.000 aangesloten organisaties, 1 van de grootste online incasso- en debiteurendienstverleners in Nederland en België. Deze softwareleverancier automatiseert het debiteurenproces van je organisatie volledig. Via de software kan je je debiteurenbeheer uitbesteden zonder de controle te verliezen. De debiteurensoftware van Payt zorgt ervoor dat alle handelingen die met het verzenden van facturen en het beheer van je debiteuren te maken hebben volledig geautomatiseerd verlopen.

Heb je vragen over de koppeling? Of wil je de koppeling activeren? Neem contact op via 085 – 0021960 of via info@payt.nl.

Neem contact op