Koppel Yuki met Funkytime

Dankzij de koppeling tussen Yuki en FunkyTime worden verkoopfacturen automatisch in de Yuki boekhouding ingeboekt.

Uw facturen vanuit FunkyTime automatisch in Yuki

Om uw facturatieprocess te vereenvoudigen kan u via de koppeling tussen FunkyTime & Yuki geautomatiseerd uw verkoopfacturen uit FunkyTime boeken in Yuki.

Wat doet de koppeling en wat zijn de voordelen?

Na het activeren van de koppeling worden alle facturen & debiteur gegevens vanuit FunkyTime automatisch geboekt in uw Yuki boekhouding. Wanneer de facturen als ‘betaald’ worden ingeboekt in Yuki, wordt ook de betaalstatus meteen geüpdatet in FunkyTime. Hiermee bespaart u niet alleen tijd, maar voorkomt u ook fouten als gevolg van het manueel invoeren van gegevens.

 • Tijdsregistratie

  Met FunkyTime kan u nauwgezet uw tijd registreren voor elke opdracht of taak, op kantoor of onderweg. Na het beëindigen van een project kan u het correcte bedrag factureren op basis van de gepresteerde uren. In handige overzichten kan u per dag of per week raadplegen hoelang uw medewerkers aan een opdracht of een project hebben gewerkt.

 • Registratie van onkosten

  Naast de registratie van de gepresteerde tijd in het kader van een project, kan u met FunkyTime ook uitgaven zoals verplaatsingen, materiaalkosten, restaurant- en hotelkosten, etc. aan een project toevoegen. U kan vervolgens deze kosten eenvoudig factureren door te selecteren welke geregistreerde uitgaven u aan de factuur wil toevoegen.

 • Werken in team

  Of u nu alleen werkt of in teamverband, FunkyTime past zich aan aan uw workflow. U kan moeiteloos meerdere gebruikers (medewerkers, freelancers, leveranciers) toevoegen en hen een taak of project toewijzen. De statistieken op basis van de geregistreerde prestaties en uitgaven van elke medewerker geven u inzicht in hoe uw team presteert voor elk van de lopende projecten.

 • Online facturatie

  FunkyTime helpt u om op basis van de geregistreerde uren en uitgaven overzichtelijke facturen te maken en te versturen. Maak en verzend je facturen in een paar klikken, en beheer hun status moeiteloos. Wanneer uw klant de betalingstermijn overschrijdt, krijgt u automatisch een waarschuwing. Bovendien koppelt FunkyTime zijn facturatie-module aan Yuki, zodat uw verkoopfacturen automatisch geboekt worden.

Over FunkyTime

FunkyTime helpt freelancers & bedrijven efficiënter hun doelen te bereiken door het inzetten van intuïtieve en intelligente betaalbare, digitale tools. In een snel veranderende wereld wil FunkyTime mensen, data, inzichten en processen op een slimme manier bij elkaar brengen om samen een moderne werkplek te creëren. Zo vermindert de administratie, verhoogt de productiviteit en wordt duurzame groei gegarandeerd. Dit betekent dat er uiteindelijk meer tijd over blijft voor het échte werk, voor wat écht telt… en neemt de werkvreugde toe. Meer ‘funky time’ dus…

Neem contact op