Koppel Yuki met ButtonsforCleaners

Klantbeoordelingen voor deze app
Verzenden
User Review
2.75 (4 votes)

De koppeling

De integratie tussen Yuki zorgt ervoor dat de verkoopfacturen direct ingelezen kunnen worden van uit ButtonsforCleaners naar Yuki. In de oplossing zoeken we continue naar problemen in de planning. Van afwezigheden van personeel tot het ontbreken van de juiste competentie om een opdracht uit te voeren.

ButtonsforCleaners kent 2 online specifieke oplossingen om personeelsbeheer, klantenbeheer, planning & facturatie voor bedrijven actief in de onderhouds- en schoonmaaksector efficiënter te laten werken. Gekoppeld aan verschillende apps voor inspectie en uitvoerders kan men alles digitaal beheren waardoor er meer tijd is om het personeel op te volgen en klanten meer tijd te geven in de opvolging ervan.

Voordelen

  • Geen dubbele registratie van gegevens

  • Foutloze boekingen

  • Tijdsbesparend

Over ButtonsforCleaners

ButtonsforCleaning richt zich specifiek op de schoonmaak- en onderhoudswereld. Gezien de complexiteit van deze nichesector kunnen we met dit specifieke product voor deze unieke markt beantwoorden aan alle complexe vraagstukken betreffende planning en facturatie van deze sector. Zowel klassieke schoonmaak, industriële schoonmaak, alsook glaswas en ontstoppingsdiensten kunnen hun gehele administratie digitaal laten verlopen. Inclusief een app voor de digitale werkbon.

Meer informatie over de koppeling

Meer weten? ButtonsforCleaners laat je graag zien wat de koppeling voor je kan betekenen. Vraag nu een gratis demo aan.

Neem contact op