Marc Melis & Zonen Bvba is een accountants- en boekhoudkantoor, maar ook een fiscaal adviesbureau, centraal gelegen in de Beverse regio.

De aanpak van ons team draagt de waarden dynamisme, efficiëntie en persoonlijke aanpak hoog in het vaandel. Dit wil zeggen dat onze ingesteldheid er in de eerste plaats op gericht is om met u een gepersonaliseerde en individuele vertrouwensrelatie aan te gaan die ook op lange termijn rendeert.

Om dit te realiseren is ons team samengesteld om een combinatie te vormen van ervaring en jeugdig dynamisme. Dit creëert een hechte mix van boekhouders-fiscalisten, accountants-belastingconsulenten en gedreven medewerkers. Uw dossier zal dan ook steeds door één of meerdere vaste personen worden begeleid , die, indien nodig als schakel fungeren naar andere externe relaties zoals uw bankier, advocaat, revisor, sociaal bureau, ondernemingsloket, enz…

Bovendien wordt er, door middel van permanente interne en externe vorming, over gewaakt dat onze kennis steeds up-to-date blijft in de almaar veranderende en complexer wordende fiscale en juridisch materies.

Op die manier staan wij garant dat u met gerust hart uw bedrijfsadministratie en fiscale aangelegenheden aan ons kunt toevertrouwen. Uw wens is onze zorg!

All you need is Yuki

Passer à Yuki dès maintenant
© 2019 The Yuki Company