Rotterdam – Ja toch, niet dan?

Yuki en Rotterdam – die horen bij elkaar. Hier voelen we ons thuis. Geen wonder dus dat we, toen we onlangs moesten verhuizen vanwege ruimtegebrek voor de 40 Yuki collega’s, wéér voor Rotterdam kozen. 10 redenen waarom Rotterdam voor ons heel vanzelfsprekend Yuki-hoofdstad is.

 1. Hier zijn we 6 jaar geleden begonnen. Hier zijn we thuis!
 2. Rotterdam staat in de top 5 van meest duurzame steden (Sustainable Cities Index). En Yuki is duurzaam en werkt bijna volledig paperless op kantoor.
 3. Ons personeel komt grotendeels uit Rotterdam. Het is niet alleen prettig voor hen, maar ook weer duurzaam, om in Rotterdam te blijven. Hoe minder kilometers zij hoeven te maken, hoe beter.
 4. Rotterdam staat voor ondernemerschap, niet lullen maar poetsen. Daar herkennen we onszelf in en ook onze klanten.
 5. Rotterdam staat voor groei en ontwikkeling. Idem.
 6. Rotterdam staat voor innovatie. Het wordt saai, maar: idem!
 7. Rotterdam is een must-see bestemming volgens de New York Times en de gerenommeerde reisgids Rough Guide. Wie zijn wij om met die instituten in discussie te gaan?!
 8. Op de Kop van Zuid, het Manhattan van Nederland, bruist het om ons heen – over de Maas trekt de wereld bovendien onophoudelijk aan ons voorbij. Schitterend!
 9. Hogeschool Rotterdam, Erasmus University en ROC zijn allemaal om de hoek. Nieuw talent rolt zo bij ons naar binnen.
 10. En de tiende reden? Tja… Rotterdam is het, heeft het en blijft het voor ons. Maar waar onze klanten zitten, dat maakt ons niet uit. Waar je ook zit, we lopen voor iedereen even hard. Eenkennig zijn we nooit geweest.

Ons nieuwe Yuki adres

 • Wilhelminakade 308 | 3072 AR Rotterdam | 010-2019734
Micha Smit

Micha Smit

Micha houdt zich bezig met alle Sales & Marketing activiteiten bij Yuki, zoals de website, social media, Google, SEO, SEA, inkoop media en strategie.
Micha Smit