7 juni 2019
Jasmien

Yuki Gala 2019 #Yukipartnerday

Hallelujah, wat een sfeer, wat een enthousiasme!

Stilaan begint onze jaarlijkse traditie, het Yuki Gala, het hoogtepunt van het jaar te worden. Het is voor zowel team Yuki als onze Yuki Partners het ideale moment om elkaar beter te leren kennen, onze afgelopen successen te vieren én vooruit te kijken naar de toekomst.

Yuki Gala

Jullie, onze partners, zijn onze grootste troef. Daarom vinden we het belangrijk om jullie in de bloemetjes te zetten, en (ondanks onze groei) het persoonlijke contact te behouden.

Maar Yuki zou Yuki niet zijn als we het net niet een tikkeltje anders deden. Daarom trakteerden we onze partners dit jaar op een speciale avond in een charmante kerk in hartje Antwerpen. En Hallelujah, wat een sfeer! Dit jaar deelden we dan ook geen awards uit, maar de 7 deugden van Yuki.

Psst, geen zin om heel dit artikel te lezen? Bekijk dan hier de aftermovie.

Met trots stellen wij onze winnaars voor:

Fast Growing
De snelste groeier dit jaar was kantoor Tudors. Zij begonnen nog maar enkele maanden geleden met Yuki, maar namen direct een grote sprong richting de toekomst. Proficiat!

Customer Intimacy
Wij weten dat voor onze Partners hun ondernemers het allerbelangrijkste zijn, en dat ze er alles aan doen op ze Happy te maken. Daarom zetten we ook  de partners met de hoogste klantentevredenheid in de kijker met de Customer Intimacy award. Gefeliciteerd, HB Accountants!

Product Leadership
Cobofisk stond vorig jaar al eens op het podium om een award in ontvangst te nemen, en ook dit jaar bewijzen ze nogmaals dat ze nog steeds sterk gaan! Proficiat! Volgend jaar weer op het podium? 😉

                                                

Miss & Mister Yuki
Sinds vorig jaar zetten we ook twee Yuki Heroes in de bloemetjes. Echte Yuki ambassadeurs die passie en liefde voor hun job hebben én een ongelooflijke Yuki drive bezitten. Proficiat Annelies Appeltans van Meekers en Jevgeniy Kulchinov van Bofidi! Jullie mogen jezelf een jaar lang Miss en Mister Yuki noemen.

Spotlight
Dit jaar deden we er een schepje bovenop. Zoals jullie weten verandert het beroep van accountant continue. Dankzij de slimme software van Yuki daalt het repetitieve werk en krijgen jullie meer tijd voor de zaken die er écht toe doen: advies geven en ondernemers bijstaan in de groei van hun bedrijf. Dat betekent ook dat jullie je anders gaan moeten positioneren in de markt, en daarvoor hebben we marketing nodig! We merken dan ook dat steeds meer van onze kantoren geloven in de toekomst en hierin investeren. Daarom zetten we graag voor de eerste keer ooit een kantoor in de kijker met de Spotlight award. Proficiat aan L.G. & Associates!

Operational Excellence
Onze hoofdprijs is telkens een speciaal moment, het was dan ook Ellen Sano- Managing Director Yuki- die deze award uitreikte. De award staat voor een uitmuntendheid op alle vlakken: digitalisering, automatisering, klantentevredenheid,… .Het is dan ook niet verwonderlijk dat kantoor Ge-Fibo, dat dit jaar maar liefst drie keer genomineerd was, de hoofdprijs in ontvangst mocht nemen. Proficiat, jullie hebben het dubbel en dik verdiend!

Wil je nog eens een volledig overzicht van de avond? Bekijk dan hier zeker de aftermovie!

Wij zijn alvast nog even in de zevende hemel aan het nagenieten. Tot volgend jaar? 😉

Feestelijke groeten,

Team Yuki

All you need is Yuki

Stap nu over
© 2020 The Yuki Company