Voordelen

  • inzicht
    Alle cijfers binnen handbereik
  • Geen kwartaalpieken meer, maar dan ook echt nooit meer
  • Compleet overzicht en uniek inzicht, zoals je dat nog nooit had

Meer efficiëntie, meer tijd, meer controle – minder zorgen

Als accountant ben je altijd op zoek naar meer efficiëntie, tijd en controle. Meer efficiëntie? Yuki herkent én verwerkt automatisch je facturen. Meer tijd om je te kunnen focussen op wat jij belangrijk vindt? Onze slimme boekhoudsoftware neemt het repetitieve handmatige (en foutgevoelige) werk van je over. En ook nog eens maximale controle en inzicht in je administraties? Met Yuki houd je alle zaken altijd volledig zelf in de hand.

Ontdek Yuki in de praktijk

Compleet overzicht en uniek inzicht, zoals je nog nooit had

Onze online boekhoudsoftware geeft je een duidelijk overzicht van alles wat nog openstaat, en dat over je volledige klantenbestand heen. Alle openstaande taken en vragen, facturen die nog verwerkt moeten worden en punten die je aandacht vragen... Je ziet het allemaal in één oogopslag in de Yuki Worfklow. Daarnaast heb je altijd direct inzicht in de cijfers die het verschil maken. Zo weet je altijd wat er speelt en wat de volgende stap moet zijn.

  • Inzicht in kwaliteit & tevredenheid
  • Overzichtelijke dashboards
  • inzicht
    Alle cijfers binnen handbereik

Klantrelatie 3.0: samenwerken en adviseren

Een ondernemer wil meer, en vanaf nu kan jij ook meer bieden. Dankzij de slimme software van Yuki kan jij up-to-date cijfers bieden en actueel inzicht in de business van je klanten bieden. Vergeet belletjes over verloren geraakte bonnetjes (die uploadt een ondernemer direct via bijvoorbeeld de Yuki boekhouding app), vanaf nu kunnen jullie strategisch aan de slag met het plannen van de toekomst.

In gesprek over de voordelen

Online boekhoudsoftware, 100% in de cloud

Yuki is 100% cloud based. Dat betekent dat onze online boekhoudsoftware altijd en overal beschikbaar is. Zowel voor jou als voor je klant. Geen zware installatiekosten en logge systemen. Werk wanneer je wilt, en waar je wilt. En omdat alles in de cloud wordt opgeslagen, weet je zeker dat je nooit meer belangrijke documenten of kostbare uren aan werk hoeft te verliezen.

Geen kwartaalpieken meer, maar dan ook echt nooit meer

Bezig zijn met de boekhouding wordt voor jou en je klanten gemakkelijker en leuker. Samen plukken jullie de vruchten van een nieuwe manier van werken. Aanleveren wordt iets wat klanten dagelijks gaan doen, en jouw openstaande to do's worden overzichtelijk verzameld. Zo kan jij administraties op een enorm efficiënte manier verwerken en de werkdruk spreiden over het kwartaal. Nooit meer last van kwartaalpieken dus.

Lees meer Lees minder

Niet zomaar software, maar een echte partner

Onze software zorgt voor een boekhouding die altijd volledig, correct en up-to-date is. Met deze digitale boekhouding als basis gaan we samen voor de mooiste resultaten. Daarom gaan we graag een partnership aan, inclusief continue begeleiding van je kantoor, interactieve kennisdeling en inspirerende events.

Lees meer Lees minder

Communicatie bij het document

Heb je vragen aan de ondernemer? Heeft de ondernemer een vraag aan jou? Met de boekhoudsoftware van Yuki kan je voortaan optimaal communiceren. Omdat vragen en antwoorden aan documenten te koppelen zijn, is het altijd duidelijk waarover het gaat. Dat voorkomt miscommunicatie en maakt het makkelijk om correcties snel door te voeren.

Lees meer Lees minder

All you need is Yuki

Stap nu over
© 2020 The Yuki Company