Partners

Groei samen met ons

Onze software is de kern. Die zorgt voor een boekhouding die altijd volledig, correct en up-to-date is. Maar het echte werk begint samen met jullie, de accountants en experts die dagelijks het verschil weten te maken. Kies voor een uniek partnership. En wij zorgen voor de tools, inzichten en begeleiding waarmee jij kan groeien.

Je groeit met behulp van...

Als je voor Yuki kiest, kies je voor veel meer dan alleen een boekhoudpakket of online boekhoudsoftware. Je kiest voor een partner. Ontdek hier wat dit betekent voor de groei van jouw kantoor.

Partners aan het woord

Veel accountants zijn je al voorgegaan. En één ding hebben ze absoluut met elkaar gemeen: werken met Yuki heeft ze stuk voor stuk (nog meer) tevreden klanten opgeleverd. Ontdek hier hoe.

Ontmoet de Yuki community

Jaarlijks zetten we onze partners welverdiend in de spotlight. Tijdens het Yuki Gala delen we namelijk onze felbegeerde Yuki Awards uit aan onze meest verdienstelijke partners van het jaar!
Ook worden er een Miss & Mister Yuki verkozen. Zij gaan net die digitale stap verder, hebben een echte passie voor hun job én hebben vooral heel veel fun in hun werk. Kortom, echte ambassadeurs van de Yuki waarden.

Ge-Fibo Operational Excellence Award-winnaar
Jevgeniy Kulchinov Mister Yuki 2019 Bofidi
Annelies Appeltans Miss Yuki 2019 Meekers
Tudors Fast Growing Award-winnaars
HB Accountants Customer Intimacy Award-winnaar
Cobofisk Product Leadership Award-winnaar
L.G. & Associates Spotlight Award-winnaar

All you need is Yuki

Stap nu over
© 2020 The Yuki Company