Binnen 1 dag over op Yuki

Het kan: in 1 dag overstappen

Maar je mag er ook best iets langer de tijd voor nemen natuurlijk... Welk tempo je ook kiest, binnenkort krijgen al je cijfers kleur. Maar voor het zover is moeten er nog een aantal dingen gebeuren. Ingewikkeld of eng? Zeker niet, we zetten ze hier even voor je op een rijtje.

Moeiteloos starten

Omdat onze software volledig in de cloud draait kan je zo up-and-running zijn. Je hoeft geen dure systemen te kopen of lastige programma’s te installeren… Voor het overstappen en overzetten van administraties staat ons team altijd voor je klaar.

Dossiers overzetten

Je hebt een flink aantal dossiers in je huidige boekhoudsoftware. En nu moeten die dossiers ook overgezet worden. Tijdens onze trainingen leveren wij de geschikte tools aan om deze makkelijk en efficiënt op Yuki te zetten, natuurlijk op jouw eigen tempo.

Onboarding & training

Alle begin is moeilijk. Behalve als je begint met Yuki. Met een uitgebreide onboarding en duidelijke trainingen hoef jij je nergens zorgen over te maken. Voor je het weet heb je alle nodige kennis in huis.

Begeleiding & hulp op kantoor

We zorgen ervoor dat je van A tot Z begeleid wordt. Vanaf het moment dat je overstapt staat je eigen Customer Success Professional, geschoolde accountants, voor je klaar met advies op maat. Van strategiesessies tot consultaties op locatie.

Geïnspireerde klanten

Zorgen dat al je klanten ook fan worden van een makkelijkere manier van boekhouden? Yuki helpt je bij het inspireren en begeleiden van ondernemers. Zo geven we o.a. inspiratiesessies voor je ondernemers op locatie, geven we online lessen via webinars én helpen we je ondernemer Yuki beter te leren kennen via Yuki Masterclasses.

Benieuwd wat Yuki voor jouw kantoor kan betekenen?

Ga vrijblijvend in gesprek

All you need is Yuki

Stap nu over
© 2020 The Yuki Company