Voordelen

 • Nooit meer zelf boekhouden, dus meer tijd voor ondernemen
 • 24/7 actueel inzicht
 • partner
  Gekoppeld met je favoriete oplossingen
 • Makkelijk aanleveren, communiceren & samenwerken

De voordelen van Yuki
voor ondernemers

Met het online boekhoudplatform van Yuki hoef je zo min mogelijk tijd te besteden aan je boekhouding en heb je daarom zo veel mogelijk tijd voor je onderneming. Een aantal van de belangrijkste voordelen?

Vind je accountant

Nooit meer zelf boekhouden, dus meer tijd voor ondernemen

Jij uploadt je facturen en bonnen… En veel meer dan dat hoef je niet te doen. Zolang je regelmatig alle financiële stukken aanlevert doet je accountant (samen met de software van Yuki) de rest. Je bent veel minder tijd kwijt aan de administratieve kant van je boekhouding en hebt dus meer tijd om je te focussen op je onderneming. Vanaf nu kan jij je samen met je accountant volledig richten op het behalen van financieel succes!

  24/7 actueel inzicht

  Blijf altijd op de hoogte van de financiële stand van zaken. Op kantoor, onderweg, of gewoon thuis op de bank. Met het online platform van Yuki weet je zeker dat je altijd en overal inzicht hebt in de meest actuele cijfers. En met de betrouwbare en bruikbare informatie uit jouw persoonlijke dashboard kan je samen met je accountant sneller slimme beslissingen maken.

  Ontdek het hier!

  Alles binnen één online boekhoudplatform

  De voordelen van alle essentiële functionaliteit, gecombineerd met het gemak van één overzichtelijk boekhoudplatform? Met Yuki bevinden alle features die je nodig hebt om je financiële zaken perfect geregeld te hebben zich op één plek. Wil je factureren, incasseren, betalingen doen of uren registreren? Het verloopt allemaal via hetzelfde online boekhoudplatform.

  Gekoppeld met je favoriete oplossingen

  Als ondernemer heb je te maken met verschillende systemen en oplossingen die jou ondersteunen bij je dagelijkse werkzaamheden. En alle essentiële systemen koppel je natuurlijk het liefst allemaal met elkaar. Met Yuki koppel je bijvoorbeeld je webshop, salarisadministratie of kassasysteem aan het boekhoudplatform. Op deze manier krijg je nog beter inzicht in je onderneming en weet je zeker dat je met de juiste data werkt.

  Lees meer Lees minder

  Makkelijk aanleveren, communiceren & samenwerken

  Het aanleveren van documenten is gemakkelijker dan ooit. Laat je leveranciers naar je unieke Yuki mailadres sturen en je facturen zitten rechtstreeks in je boekhouding. Of je maakt een foto in de Yuki app en stuurt de bon direct in! Je kan ook natuurlijk nog je facturen en bonnen scannen, dan hoef je ze alleen nog maar te uploaden via GoogleDrive of Dropbox. Vervolgens kan je direct bij de desbetreffende documenten opmerkingen plaatsen. Zo kan je nog beter communiceren en samenwerken met je accountant.

  Lees meer Lees minder

  All you need is Yuki

  Ontdek Yuki
  © 2020 The Yuki Company