Yuki voor ondernemers

All you need is Yuki.

Want Yuki is meer dan boekhouden. Met Yuki kan je slimmer werken, verlies je minder tijd aan je boekhouding en kan jij je focussen op wat echt belangrijk is.

Zo wordt jouw werk niet alleen makkelijker, maar ook leuker.

Voordelen

Nooit meer zelf boekhouden, dus meer tijd voor ondernemen

Jij uploadt je facturen en bonnen… En veel meer dan dat hoef je niet te doen. Zolang je regelmatig alle financiële stukken aanlevert doet je accountant (samen met de software van Yuki) de rest. Je bent veel minder tijd kwijt aan de administratieve kant van je boekhouding en hebt dus meer tijd om je te focussen op je onderneming. Vanaf nu kan jij je samen met je accountant volledig richten op het behalen van financieel succes!

Meer voordelen
Feature

Makkelijk aanleveren, communiceren & samenwerken

Het aanleveren van documenten is gemakkelijker dan ooit. Laat je leveranciers naar je unieke Yuki mailadres sturen en je facturen zitten rechtstreeks in je boekhouding. Of je maakt een foto in de Yuki app en stuurt de bon direct in! Je kan ook natuurlijk nog je facturen en bonnen scannen, dan hoef je ze alleen nog maar te uploaden via GoogleDrive of Dropbox. Vervolgens kan je direct bij de desbetreffende documenten opmerkingen plaatsen. Zo kan je nog beter communiceren en samenwerken met je accountant.

Overstappen

Wil jij ook met Yuki werken?

Yuki kan je niet alleen. Om ervoor te zorgen dat jij alles uit Yuki haalt werk je samen met een van onze Yuki Partners. Hier vind je de accountants waarmee jij optimaal succes behaalt!

Zoek jouw Yuki Partner

Yuki koppelt met je essentiële systemen

Optimaal gebruik maken van de systemen die jij en je klanten al in huis hebben? Dan koppel je onze boekhoudsoftware bijvoorbeeld met een webshop, salarisadministratie, fiscaal pakket, CRM of kassasysteem. Bekijk hier welke koppelingen er allemaal mogelijk zijn.

Alle koppelingen

All you need is Yuki

Ontdek Yuki
© 2020 The Yuki Company