Koppel Yuki met Deskflow

Verkoopfacturen vanuit Deskflow automatisch in Yuki.

Verkoopfacturen of kassaresultaten die automatisch in de Yuki boekhouding terechtkomen als je ze aanmaakt. Voor iedereen die werkt met DeskFlow is dit mogelijk.

Hoe werkt de koppeling?

Met de geïntegreerde koppeling worden alle facturen automatisch geboekt in de Yuki boekhouding. Niet meer exporteren of importeren, van zodra er een factuur wordt aangemaakt, is ze zichtbaar in de boekhouding. Zo moet je je als ondernemer enkel nog bezighouden met je business en factureren. De resultaten zijn meteen zichtbaar. Je hoeft enkel je gegevens op te geven binnen de instellingen.

Alle gebruikers van DeskFlow kunnen gratis de koppeling activeren en gebruiken.

Voordelen

  • Tijdswinst

    De Yuki accountant hoeft de documenten niet meer te controleren en te boeken. Via een webservice worden de verkoopfacturen volledig automatisch geboekt.

  • Een totaaloplossing voor de ondernemer

    Een volledige oplossing, zowel voor voorraadbeheer als orderopvolging. Samen maakt dit een sterke combinatie van tools voor iedere ondernemer.

  • Wettelijke documenten direct klaar

    Als je handmatig je boekhouding bijhoudt, zijn de wettelijke documenten meestal een hele klus. Met Yuki ben je sneller klaar, omdat bijna alles volledig automatisch wordt verwerkt.

Meer informatie

DeskFlow biedt operationele software aan die je helpt bij de bedrijfsvoering van je onderneming. Uitgebreid voorraadbeheer, CRM, facturatie, debiteurenbeheer zijn een greep uit de mogelijkheden.

Meer info kan je verkrijgen via de website of via e-mail info@deskflow.eu

All you need is Yuki

Stap nu over
© 2020 The Yuki Company