Features

 • Compleet overzicht en uniek inzicht, zoals je dat nog nooit had
 • Geen kwartaalpieken meer, maar dan ook echt nooit meer
 • Allinone
  Gemakkelijk controleren en goedkeuren

De features
van onze
boekhoudsoftware

De accountant van morgen worden? Dan kan dat niet zonder de boekhoudsoftware van de toekomst. Maar voordat je een passende nieuwe oplossing kan kiezen moet je natuurlijk wel weten wat er allemaal mogelijk is. Bekijk hier de belangrijkste features van Yuki, van scan en herken tot aan urenregistratie, en kies de beste boekhoudsoftware voor jou en je klanten.

Scannen, herkennen & doorboeken

De zelflerende scan en herken van Yuki wordt steeds slimmer. Iedere gebruiker van onze boekhoudsoftware draagt bij aan een herkenning die elke keer weer wat sneller en completer is. Zo zorgt de community van Yuki er samen voor dat de scan en herken uitgroeit tot de meest effectieve oplossing op de markt. En natuurlijk is de scan en herken van Yuki volledig geïntegreerd in het platform, geen extra kosten dus.

  Robotic Accounting

  Handmatig werk kost je veel tijd en geld, en is daarnaast ook nog eens foutgevoelig. Robotic accounting zorgt er daarom voor dat er zoveel mogelijk repetitieve, administratieve en simpele handelingen geautomatiseerd worden. Bij Yuki wordt de automatische boekhouding door de Robotic Assistant gedaan. De Robotic Assistant van Yuki slaapt nooit, zodat jij nooit meer nachten door hoeft te werken.

  Boekhouding app voor ondernemers

  Voor de meeste ondernemers is de boekhouding een moetje. Ze willen de beste (financiële) resultaten, maar stoppen liever niet al te veel tijd in hun administratie. Dankzij de Yuki boekhouding app hoeft dit ook niet. Ze scannen hun bonnetjes direct in, checken of ze nog iets moeten doen en antwoorden snel op jouw vragen. Zo wordt het leuk om dagelijks bij te zijn, en kan jij de werkdruk voortaan optimaal gaan spreiden.

  UBL

  De vruchten van Robotic Accounting plukken? Daarvoor is UBL. Facturen worden automatisch opgehaald, uitgesplitst en direct op de juiste plek in de boekhouding geplaatst. Zo is je online boekhouding nog efficiënter en sneller up-to-date.

  Lees meer Lees minder

  Uitbreidingsmogelijkheden

  Onze boekhoudsoftware zit vol features die jouw werk nog leuker en makkelijker maken. En je kan het platform zelfs nog verder uitbreiden, met onze modules. Voor jezelf, of voor jouw klanten. Facturatie, offertes en (online) betalingen. Maar ook urenregistratie, projectadministratie en workflow.

  Lees meer Lees minder

  Communicatie bij het document

  Heb je vragen aan de ondernemer? Heeft de ondernemer een vraag aan jou? Met de boekhoudsoftware van Yuki kan je voortaan optimaal communiceren. Omdat vragen en antwoorden aan documenten te koppelen zijn, is het altijd duidelijk waarover het gaat. Dat voorkomt miscommunicatie en maakt het makkelijk om correcties snel door te voeren.

  Lees meer Lees minder

  Inzichtelijke dashboards

  Hoeveel heb je geautomatiseerd? Over het kantoor, of per klant? Zijn je klanten tevreden? En waar liggen er kansen en waar zijn er handelingen die geautomatiseerd kunnen worden? Met de dashboards van Yuki heb je 24/7 inzicht in kwaliteit en tevredenheid. Je hebt voortaan niet alleen een overzicht van de meest actuele stand van zaken, maar ook inzicht in de meest waardevolle data.

  Lees meer Lees minder

  All you need is Yuki

  Stap nu over
  © 2020 The Yuki Company