12 juli 2019
Yuki

Techorama

Sneller advies op maat

Doordat de ondernemer zelf veel meer inzicht heeft dankzij automatisch boekhouden én omdat de accountant hierdoor steeds minder tijd kwijt is aan het invoeren van cijfers en
andere uitvoerende klusjes, verandert ook de relatie tussen ondernemer en accountant, ervaart Pieter. Hij legt uit: “Ik had altijd al een hele goede band met mijn boekhouder, en die zie ik alleen maar sterker worden, dankzij Yuki.”

Techorama

Techorama is een technologie conferentie dat jaarlijks plaatsvindt in Antwerpen. 1.500 IT-professionals vinden hun weg naar deze unieke conferentie-ervaring die bol staat van de internationale sprekers en inspirerende workshops.

Ten allen tijde specifiek bijsturen en finetunen. Niet op basis van een buikgevoel, maar op basis van echte feiten en cijfers. Ik hou daar wel van.
Pieter Gheysens

Altijd en overal inzicht in je bedrijf

Je hebt altijd de actuele stand van zaken binnen je onderneming ter beschikking. Je hoeft niet meer wakker te liggen van betalingen: je zet je betaalopdrachten klaar in Yuki en het programma zorgt ervoor dat ze uitgevoerd worden. Op het moment waarop jij dat wilt. Yuki controleert en checkt alle gegevens automatisch en dit scheelt je een zee van tijd.

Eenvoudig switchen tussen je bedrijven dankzij de app

“Dankzij de app kan je altijd en overal bij je administratie, handig als je bijvoorbeeld snel nog die btw-bon wilt inscannen. Ook switch je binnen de app heel eenvoudig tussen je vennootschappen, een enorm gemak als je meerdere ondernemingen runt zoals ik.”

Perfect match

“De integratie van Yuki met andere pakketten zoals Teamleader is ideaal. Voor ons uit zich dat bijvoorbeeld in de automatische afhandeling van ticketing die hierdoor aangestuurd wordt. Deze twee pakketten zijn een perfecte match en geven je als ondernemer de kans je processen nog verder te automatiseren.”

All you need is Yuki

Stap nu over
© 2020 The Yuki Company