Masterclass Gent

Terug naar alle events

 • 24 mei
  24 mei 2018 09:00 - 12:30 Training Communicatie Loft, Gent

  Masterclass Gent

  Elk kwartaal opnieuw willen wij onze ondernemers het best mogelijk begeleiden in hun Yuki-ervaring. Daarom organiseren wij ook dit kwartaal weer onze Masterclasses voor Ondernemers met een eerste Yuki-ervaring. Zo leren onze ervaren trainers jullie stap voor stap hoe Yuki optimaal te benutten!

  Wat behandelen we in een Masterclass?

  In de Masterclasses spitten we Yuki van voor naar achter uit. Volgende punten worden gehighlight en wordt dieper op ingegaan:

  Yuki Postbus:We overlopen de verschillende manieren om aan te leveren in Yuki en zoomen in op de meest efficiënte methodes.
  Archief:Het archief bestaat uit twee delen. We overlopen zowel het boekhoudkundig als het persoonlijk gedeelte en hun respectievelijke functies en toepassingen.
  Boekhouding:Hier vind je je up-to-date cijfers in de vorm van aanpasbare grafieken, rapporten en meer. We lichten hier de interessantste lijsten en rapporten toe.
  Bank:We leggen de verschillende types bankbestanden uit en tonen je hoe je van een banktransactie meteen tot bij de betreffende factuur komt.
  Betaallijst:Een gedetailleerde uitleg over het gebruik en de toegevoegde waarde van de betaallijst functionaliteit.
  Verkoop:De verkoopmodule laat toe om facturen te maken en te versturen vanuit Yuki. Hierdoor worden ze ook meteen automatisch ingeboekt.

  Voor wie is het?

  Ondernemers met een eerste Yuki-ervaring: je scant je bonnetjes al in en je hebt al eens gekeken naar het dashboard. Maar daar stopt het dan ook een beetje… Yuki is echter geen standaardpakket, Yuki is a lifestyle! Onze experts helpen je te verdiepen in Yuki door je een duidelijke uitleg te geven, ze gebruiken live de software zodat hun methodes en tips direct in de praktijk worden getoond. Hierna krijg je uitgebreid de tijd om vragen te stellen en meer tips & tricks te leren.

  Als ondernemer betaal je €30 (exclusief btw & reservatie kosten) voor een Masterclass. Je kan je ticket eenvoudig online betalen en max één week na het event ontvang je digitaal je factuur.

  Bestel hier eenvoudig je ticket(s)

  Kaart wordt geladen...
 • Camil Verheecke

  Camil Verheecke

  Marketing bij Yuki
  Camil Verheecke
  Camil Verheecke

  Recente berichten van Camil Verheecke (alle berichten)