Silverfin & Yuki
De ideale integratie tussen Silverfin en Yuki

Terug naar alle events

 • 29 mrt
  29 maart 2018 16:00 - 19:00 Seminarie Silverfin Gent, Gent

  De ideale integratie tussen Silverfin en Yuki

  Silverfin & Yuki slaan de handen in elkaar en organiseren samen een educatieve info-sessie.

  Na de grote sprong in de digitalisering, is connected accounting niet meer weg te denken in het dagelijkse leven van accountants.

  We zaten allen op een sneltrein en waren verwonderd van de impact én tegelijkertijd het gebruiksgemak die de omschakeling met zich meebracht.

  Daarom willen we jullie graag tijdens ons volgende seminarie warm maken om de nieuwigheden van beide platformen te ontdekken en welke bijkomende functionaliteiten en voordelen we te bieden hebben door het gebruik van beide softwarepakketten.

  Wat is er nieuw?

  Silverfin:

  • Insights: als enigste in de sector is het mogelijk om informatie te verzamelen over uw klantenbasis heen, en gericht notificaties te sturen naar een bepaald segment van uw klanten of hun dossierbeheerders.
  • Jaarrekening: Ook is het mogelijk om vanuit Silverfin de externe jaarrekening te genereren zonder extra inspanningen. Cijfers worden automatisch overgenomen uit uw werkdossier, waardoor dubbel werk en fouten vermeden worden en uw externe jaarrekening in realtime klaarstaat. Zo vereenvoudigen we uw werk van accountants, waardoor uw tijd nog meer naar proactief advies kan gaan!

  Yuki:

  • Kwaliteitsmonitor: Vanaf januari 2018 krijgt elke boekhouding in Yuki een score op tien punten. Zo weten boekhouders en ondernemers welke onderdelen van de boekhouding ontbreken of extra aandacht nodig hebben. Yuki gelooft dat dit de kwaliteit van de boekhouding en de voordelen van het real-time zicht op de business sterk zal verbeteren.

  Wat doen deze platformen?

  Silverfin:

  • Silverfin centraliseert alle financiële data van uw klanten, waardoor het mogelijk wordt om uw processen te standaardiseren en automatiseren. Welke processen? Uw volledige jaarafsluiting en rapportering gebeurt op het platform, volgens uw manier van werken en gelinkt aan uw boekhouding. Ook kan u intern communiceren over uw cijfers én kan u uw klanten gericht toegang geven tot het platform.

  Yuki:

  • De missie van Yuki is de samenwerking tussen ondernemer en accountant te versterken, door ze met elkaar te verbinden via één online boekhoudplatform waar ze samen werken aan de online boekhouding

  Inschrijven via: https://www.yuki.be/seminarie-silverfin-yuki/

  Kaart wordt geladen...
 • Camil Verheecke

  Camil Verheecke

  Marketing bij Yuki
  Camil Verheecke
  Camil Verheecke

  Recente berichten van Camil Verheecke (alle berichten)